Använder du den inte? Sälj!

Vi vill visa dig hur fantastiskt det kan vara med second-hand. Sälj kläder som har mer att ge. Handla artiklar som du inte hittar i butikerna. Vinted är öppet för alla som tycker att bra kläder ska leva länge.

En enkel idé har nu enat en community på 75 miljoner

Från två personer

2008 flyttade Milda hem. Men hon hade för många kläder att ta med sig. Justas erbjöd sin hjälp, och skapade en webbplats för att ge bort hennes kläder till vänner. Snart nog ville även media vara med. Duon visste att de hade något på gång – Vinted föddes.

Till ett team på över 1 000

I dag arbetar över 1 000 personer på Vinted och hjälper världen med att sälja, köpa och byta ut second-hand-artiklar från garderoben. Vårt team omfattar olika länder och kulturella bakgrunder, precis som våra medlemmar gör.

Arbetar i hela Europa

Vinteds kontor finns i Vilnius, Berlin, Prag och Utrecht. Dessa platser hjälper oss att bedriva verksamhet på 15 marknader: Spanien, Frankrike, Luxemburg, Belgien, Nederländerna, Tyskland, Österrike, Tjeckien, Polen, Litauen, Storbritannien, Italien, Portugal, USA och Kanada.

På ett globalt uppdrag

Sälj det du inte har på dig eller leta efter ovanliga fynd – det har aldrig varit enklare att utforska second-hand-produkter online. Vår växande community med över 75 miljoner medlemmar har som mål att göra second-hand till ett förstahandsval.

Investerare och ledarskap

Grundare

Milda Mitkrute och Justas Janauskas

VD

Thomas Plantenga

Operativ chef

Mantas Mickas

I allt vi gör är vi fortfarande trogna Vinteds första idé, som utvecklades av våra grundare Milda och Justas. I dag leder Vinteds VD Thomas och operativa chef Mantas företagets dagliga verksamhet och tillväxt. Vårt uppdrag backas även upp av fyra ledande riskkapitalbolag från båda sidor Atlanten.

Garderobsrensning i dag

Skaffa den kostnadsfria appen och sälj kläderna som du inte använder längre. För ditt pris, med 0 % försäljningsavgifter.

Hämta i App Store
Ladda ned på Google Play